Fotostudio Dewi van Dreven Creations Fotostudio Dewi van Dreven Creations

Wij zijn open!

In verband met het corona virus loopt ons dagelijks leven nu iets anders dan normaal. Maar dat houdt ons niet tegen om er als nog het beste van te maken! Onze fotostudio is gewoon geopend volgens onze normale openingstijden. Wel hebben wij wat regels opgesteld om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen. Wij hopen dat we op deze manier, door de regels na te leven, zo snel mogelijk weer gezond en wel terug kunnen naar de normale gang van zaken. Doen jullie ook mee?

Fotoshoots

Door de huidige maatregelen is ook het uitvoeren van fotoshoots iets ingewikkelder dan normaal. Iedereen die samen een huishouden vormt kan gewoon een fotoshoot boeken zoals dat normaal ook zou gaan. Wil je graag een shoot met mensen die niet samen met jou een huishouden vormen? Vraag ons even naar de mogelijkheden! Dit kan telefonisch, via de mail of persoonlijk in de winkel.

Pasfoto’s & bestellingen

Zoals je kunt lezen in ons deurbeleid: er mogen maximaal 3 klanten tegelijk in de winkel aanwezig zijn die alle 1,5 meter afstand dienen te houden van elkaar. Dit aantal hebben wij bepaalt op basis van de beschikbare ruimte in onze winkel.

  • Wil je binnenkomen maar zie je al dat er 3 klanten binnen zijn? Wacht dan even tot iemand de winkel verlaat voordat je binnen komt.
  • Twijfel je of er al 3 klanten binnen zijn? Doe de deur even open en vraag of je binnen kan komen. Wij zullen dan aangeven of dit wel of niet kan.

Er zijn enkele uitzonderingen i.c.m. het laten maken van pasfoto’s:

  • Moet er een pasfoto gemaakt worden van iemand met een lichamelijke of verstandelijke beperking? Indien er hulp nodig is om de pasfoto te kunnen maken, mag er gewoon geholpen worden.
error: Copyright Fotostudio Dewi van Dreven Creations