Dewi's creations

Lieve, kleurrijke en persoonlijke illustraties

Illustraties | Op Maat


Niets is zo leuk als een uniek kaartje, een persoonlijk portret of misschien wel een poster voor aan de muur die precies past bij jullie en jullie wensen! Daarom bied ik illustratie op maat aan!


Samen bespreken we jullie wensen, waarmee ik dan vervolgens aan de slag ga! Wil je jullie zelf in een illustratie laten verwerken? Hiervoor vraag ik om een aantal foto's waar jullie duidelijk op staan. Illustraties op maat kun je zowel digitaal als afgedrukt afnemen.


Illustraties | Kant & Klaar


Wist je dat je ook gewoon afgedrukte illustraties kan kopen vanuit mijn eigen shop? Regelmatig vul ik het aanbod in ontwerpen aan, waar jij kaarten, posters en stickers kan kopen! Benieuwd naar het huidige aanbod? Kijk dan in mijn shop!Muurschilderingen


Wil je graag iets unieks aan de muur? Iets wat niet van de muur af kan vallen? Iets wat er niet afgepeuterd kan worden door de kids? Iets wat precies past op die ene plek? Kies dan voor een muurschildering!


Samen kijken we wat mooi staat op de muur die jij beschilderd wil hebben. Jij geeft je wensen aan en ik ga een ontwerp voor je maken! Is het ontwerp akkoord? Dan kom ik op de afgesproken datum bij je langs om het ontwerp te komen schilderen! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Klik dan op de knop hieronder!


Volg je mij al op Instagram?

volg mij hier!