Lijsten

Naast het verzorgen van fotografie, kunt je ook bij ons terecht voor lijsten! Lijsten die om foto’s heen kunnen maar bijv. ook om een schilderij of borduurwerk. Wij hebben een groot assortiment aan houten en aluminium lijsten. In de studio zijn hiervan voorbeelden aanwezig. Wij leveren standaardformaten maar ook lijsten op maat. De meest gekke of afwijkende formaten kunnen geleverd worden doordat wij samenwerken met professionele lijstenmakers met al vele jaren ervaring. In de winkel zijn enkele standaardformaat lijsten altijd op voorraad t/m het formaat 20×30. Grotere formaten en lijsten op maat zijn altijd op bestelling.

Glassoort en ophangsysteem

Je mag bij ons niet alleen zelf een lijst uitzoeken, maar ook zelf bepalen welk glassoort en ophangsysteem je daarbij had gewild! Naast het standaard glas wat iedereen wel kent, zijn er ook andere mogelijkheden zoals ontspiegeld glas, clarity glas en museumglas. Ook qua ophangsystemen zijn er verschillende opties mogelijk. Benieuwd naar de opties? Kom een keertje langs in de studio zodat wij de verschillende opties kunnen laten zien en eventuele vragen kunnen beantwoorden.

Valt er een keer thuis een lijst en heeft het glas het niet overleefd?
Geen probleem! Je kunt ook alleen een glasplaat bij ons bestellen, dan zorgen wij ervoor dat de lijst straks weer compleet aan de muur kan.

Passe-partout

Heb je een mooie lijst uitgezocht incl. glas, achterwand en ophangsysteem, dan is het ook nog mogelijk om daar een passe-partout in te laten zetten! Ook hierin zijn er weer verschillende opties. Worden alle opties je iets te veel? Geen zorgen, wij helpen je graag bij het maken van de keuzes zodat u straks thuis met veel plezier kan kijken naar die mooie lijst aan muur.
Kom dan gezellig een keer langs om alles te bekijken en eventuele vragen te stellen!
Kijk hier voor ons adres en de openingstijden.

error: Copyright Fotostudio Dewi van Dreven Creations