Minishoot dagen

kom jij ook?

de Volgende MiniShoot Dag is nog niet gepland.

Volg mij op Instagram om als eerste te horen wanneer de volgende minishootdag plaats vindt en om mee te beslissen over de shoot locatie!

Klein maar krachtig


Soms heb je misschien helemaal geen zin in een fotoshoot van ruim een uur. Of wil jij graag hele toffe foto's maar denkt je portemonnee daar anders over? Dan heb ik iets wat bij jou past! Namelijk: De Minishoot dagen!

Ik ben hier in 2022 mee begonnen, en dat was zo gezellig, dat gaan we dus vaker doen!

Wat gaan we doen?


Tijdens een minishoot dag heb ik een beperkt aantal plekken beschikbaar voor korte fotoshoots van 20 minuten. Elke minishoot dag zoek ik een toffe buitenlocatie uit die mooi past bij die tijd van het jaar. De shoot is geschikt voor maximaal 6 personen en is inclusief een online fotogalerij en 2 digitale bestanden naar keuze. Meer foto's bijbestellen kan natuurlijk altijd!

kleine fotoshoot rhenen

Ik wil er bij zijn!


Een paar keer per jaar plan ik een minishoot dag in! Via Instagram ben je als eerste op de hoogte wanneer er weer een aan zit te komen. Ook heb je via die weg inspraak op de locatie voor de volgende editie! Vervolgens kan je via mijn website jouw plekje bemachtigen.


Zie ik jou ook tijdens de volgende Minishoot Dag?

fotograaf rhenen

Volg je mij al op Instagram?