Mini shoot dagen

kom jij ook?

de Volgende Mini Shoot Dag is nog niet ingepland.

Volg mij op Instagram als eerste te horen wanneer de volgende Minishoot Dag plaats vindt en beslis mee over de volgende shootlocatie!

Klein maar krachtig


Soms heb je misschien helemaal geen zin in een fotoshoot van ruim een uur. Of wil jij graag hele toffe foto's maar denkt je portemonnee daar anders over? Dan heb ik iets wat bij jou past! Namelijk: De Mini shoot dagen!

Ik ben hier in 2022 mee begonnen, en dat was zo gezellig, dat gaan we dus vaker doen!

Wat gaan we doen?


Tijdens een Mini Shoot Dag heb ik een beperkt aantal plekken beschikbaar voor korte fotoshoots van 20 minuten. Elke Mini Shoot Dag zoek ik een toffe buitenlocatie uit die mooi past bij die tijd van het jaar. De shoot is geschikt voor maximaal 6 personen en is inclusief een online fotogalerij en 2 digitale bestanden naar keuze. Meer foto's bijbestellen kan natuurlijk altijd!

kleine fotoshoot rhenen

Ik wil er bij zijn!


Een paar keer per jaar plan ik een Mini Shoot Dag in! Via Instagram ben je als eerste op de hoogte wanneer er weer een Mini Shoot Dag aan zit te komen. Ook heb je via die weg inspraak op de locatie voor de volgende editie! Vervolgens kan je via mijn website jouw plekje bemachtigen.


Zie ik jou ook tijdens de volgende Mini Shoot Dag?

fotograaf rhenen

Volg je mij al op Instagram?