Mijn naam is Dewi van Dreven, geboren op 31-07-1993 (NL). Een stukje over mijzelf schrijven blijft lastig, maar ik begrijp heel goed dat je graag wil weten wie zich achter die lens verstopt! Want wie weet sta jij binnenkort voor mijn lens en dan vind je het vast fijn om al iets over mij te weten.

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik al bezig met het vormgeven van beelden.
Als klein kind waren dit vooral tekeningen en schilderijen, na mate ik ouder werd en ging studeren aan het ArtEZ in Arnhem, werd ik steeds meer getrokken richting de fotografie. Daarom koos ik er ook voor om een doelgerichte opleiding in de fotografie te volgen, die ik in 2016 succesvol heb afgerond met een krachtige fotoserie. Nog steeds teken en schilder ik graag, maar mijn passie zit in de fotografie.


In mijn ogen vertelt ieder beeld een eigen verhaal. En elk verhaal heeft een eigen emotie 
of achterliggende boodschap.
Ik leg graag mensen vast zoals ze zijn: puur, echt en eerlijk! Dit zorgt vaak voor de mooiste en leukste foto’s.
Mensen fotograferen zoals ze zijn staat in mijn werk centraal. 

Na een aantal jaar al voor mezelf te hebben gewerkt als fotograaf besloot ik in januari 2018 mijn eigen fotostudio te open, Fotostudio Dewi van Dreven Creations in Veenendaal! Hier kun je terecht voor het maken van fotoshoots, pasfoto’s, reproducties, fotolijsten, vormgeving van trouw- en/of geboortekaarten en nog veel meer! 

Zie ik jou binnenkort ook voor mijn lens?

error: Copyright Fotostudio Dewi van Dreven Creations