Fotostudio Dewi van Dreven Creations Fotostudio Dewi van Dreven Creations

Dewi, de studiofotograaf

Mijn naam is Dewi van Dreven, geboren op 31-07-1993 (NL). Een stukje over mijzelf schrijven blijft lastig, maar ik begrijp heel goed dat je graag wil weten wie zich achter die lens verstopt! Want wie weet sta jij binnenkort voor mijn lens en dan vind je het vast fijn om al iets over mij te weten.

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik al bezig met het vormgeven van beelden.
Als klein kind waren dit vooral tekeningen en schilderijen, na mate ik ouder werd en ging studeren aan het ArtEZ in Arnhem, werd ik steeds meer getrokken richting de fotografie. Daarom koos ik er ook voor om een doelgerichte opleiding in de fotografie te volgen, die ik in 2016 succesvol heb afgerond met een krachtige fotoserie. Nog steeds teken en schilder ik graag, maar mijn passie zit in de fotografie.


Ik leg graag mensen vast zoals ze zijn: spontaan en puur! Dit zorgt vaak voor de mooiste en leukste foto’s.
Wanneer ik je een foto mee kan geven waarop je jezelf, je kinderen of je gezin écht herkend, dan heb ik mijn werk goed gedaan!
Daarnaast heb ik een voorliefde ontwikkeld voor zwart-wit fotografie. Een spontaan portret afgedrukt in zwart wit, dat is mijn ideaalbeeld van de perfecte foto.

Na een aantal jaar al voor mezelf te hebben gewerkt als fotograaf besloot ik in januari 2018 mijn eigen fotostudio te open, Fotostudio Dewi van Dreven Creations in Veenendaal! Hier kun je terecht voor het maken van fotoshoots, pasfoto’s, reproducties, fotolijsten, vormgeving van trouw- en/of geboortekaarten en nog veel meer! 

Zie ik jou binnenkort ook voor mijn lens?

Mardeen, de trouwfotograaf

Mijn naam is Mardeen Tariq en ik ben geboren op 15-09-1997. In 2017 heb ik mijn studie Fotografie afgerond. Tijdens mijn studie wist ik gelijk dat dit was waar mijn hart lag, bij fotografie. In deze periode leerde ik ook Dewi al kennen en toen zij haar eigen studio opende was ik al snel daar te vinden. Eerst assisteerde ik een enkele keer, maar vanaf maart 2020 werk ik meerdere dagen per week in de fotostudio.

Naast dat ik in de fotostudio te vinden ben, fotografeer ik voornamelijk de bruiloften, verlovingsfeesten en ook hennafeesten. Met veel liefde en aandacht leg ik jullie mooiste momenten vast. Alle grote belangrijke momenten, maar ook de details en de kleine momentjes hebben jullie straks allemaal op beeld.

Ik ben niet zo lang maar zit wel vol met energie en vrolijkheid! Ik ben dus ook iemand die graag mensen aan het lachen maakt. Dit zorgt vaak voor mooie spontane momenten die ik graag vast leg. Ik houd juist van die momenten want dat laat zien wie je bent. Dus blijf vooral jezelf wanneer je bij ons op de foto gaat!

error: Copyright Fotostudio Dewi van Dreven Creations