Brouwersgracht 30

Sinds 1 januari 2018 is Fotostudio Dewi van Dreven Creations gevestigd in het toenmalige pand van Perry Zonneveld Fotografie en JackSun Art. Dit is aan de Brouwersgracht 30 in Veenendaal. Wij hebben een ruimte waar wij pasfoto’s maken, een winkel waar je vriendelijk wordt ontvangen en foto’s & materialen kan komen bekijken en natuurlijk een fotostudio waar al die mooie foto’s worden gemaakt!

Goed om te weten: op 31 mei 2021 sluiten wij de deuren van onze fotostudio en ga ik, Dewi, verder in de fotografie! Een fotoshoot boeken kan dan nog steeds, maar dan niet in de fotostudio maar op een mooie buiten- of binnenlocatie of bij jullie thuis!

Vele mogelijkheden

In de fotostudio kun je o.a. terecht voor het maken van een pasfoto, fotoshoots, trouwfotografie, reproducties, inlijstingen van foto’s & kunstwerken tot t-shirts & borduurwerken, fotografie voor en het ontwerpen van geboorte- en trouwkaarten, noem het maar op!
Heb je vragen of interesse in één van de bovengenoemde mogelijkheden? Kom dan gezellig een keer langs!
Graag gaan wij samen om de tafel om zo tot het mooiste eindresultaat te komen.

Wie kom je tegen?

In de studio zul je voornamelijk mij tegen komen, Dewi, de studiofotograaf. Of Mardeen, mijn assistent! Af en toe kan je geholpen worden door een onbekender gezicht, dit komt omdat ik een erkend leerbedrijf ben, er lopen dus regelmatig stagiaires rond in de studio. Deze fotografen in opleiding gaan vakkundig te werk, maken pasfoto’s en beantwoorden graag je vragen!

error: Copyright Fotostudio Dewi van Dreven Creations