Ja, jullie gaan trouwen!

Wat leuk, gefeliciteerd! Deze speciale dag willen jullie natuurlijk zo mooi mogelijk laten vastleggen. Hierbij kan ik jullie helpen!

Het kiezen van een trouwfotograaf is niet niks. Deze persoon gaat namelijk jullie grote dag fotograferen, foto’s waar jullie de rest van jullie leven naar zullen blijven kijken. Daarom vind ik het heel belangrijk om elkaar eerst eens wat beter te leren kennen! Dit doen we tijdens een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan bij jullie thuis plaatsvinden, online of op een andere plaats waar jullie je prettig bij voelen. Tijdens zo’n gesprek leren we elkaar dus wat beter kennen, vertellen jullie alle wensen die jullie hebben en laat ik zien wat ik precies voor jullie kan betekenen. Na dit gesprek mogen jullie de keuze maken of ik pas in het perfecte plaatje van jullie trouwdag!

Dus, zijn jullie opzoek naar een trouwfotograaf en wil je mij graag eerst iets beter leren kennen? Neem dan contact met mij op voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

We houden contact!

Zien jullie het na het kennismakingsgesprek helemaal zitten met mij als jullie trouwfotograaf? Dan gaan we de boel inplannen!
In aanloop naar de bruiloft hebben we regelmatig contact over eventuele veranderingen of om nog een aantal zaken te bespreken. Een week voor de bruiloft hebben wij dan ook nog een keer contact om voor de laatste keer de details en de dagindeling door te nemen.

De volgende keer dat wij elkaar daarna zien is op jullie grote dag!

Prijskaartje

Jullie bruiloft laten vastleggen kan al vanaf € 895.
Voor deze prijs krijgen jullie:

  • Een gezellig kennismakingsgesprek
  • 4 uur fotografie
  • Reiskosten binnen Nederland
  • Alle foto’s bewerkt en digitaal in hoge resolutie
  • Een sneakpreview binnen 24 uur na de bruiloft
  • Luxe mini album, formaat 15×15, met de highlights van jullie dag (± 25 foto’s)

Willen jullie meer informatie of zijn er vragen? Bel, mail of stuur mij een WhatsAppje!

error: Copyright Fotostudio Dewi van Dreven Creations