Zin in een fotoshoot?

Wil je jouw zwangere buik, pasgeboren kindje, gezin of de liefde laten vastleggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Met veel liefde en aandacht leg ik jullie liefde voor elkaar vast.

Tijd voor een shoot


Afhankelijk van jullie wensen is een fotoshoot bij mij al mogelijk vanaf € 195,-. Alle fotoshoots zijn bij mij altijd inclusief minimaal 10 digitale bestanden naar keuze. (m.u.v. acties en minishoots) De door jullie gekozen foto’s worden vakkundig bewerkt en bij jullie afgeleverd in hoge resolutie.


Ik ben werkzaam vanuit Rhenen, Utrecht. Maar ik rijd al jaren lang met veel liefde het hele land door om mensen op de foto te zetten! Het is dus geen probleem als je een fotoshoot wil en niet bij mij in buurt woont!

Wees lekker jezelf


Mijn passie ligt bij het maken van foto’s waarop jouw persoonlijkheid naar voor komt, waarop je jezelf of je gezin dus ook écht herkent. Puur en ongedwongen foto’s, daar gaan we voor. De ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot zorgt ervoor dat uiteindelijk iedereen leuk en relaxt op de foto komt te staan.


Bekijk mijn portfolio voor een aantal voorbeelden van verschillende fotoshoots!

fotograaf rhenen

Iets moois aan de muur


Je ontvangt altijd een aantal digitale bestanden naar keuze bij de fotoshoot. Wil je meer digitale bestanden of misschien ook afdrukken? Deze kun je altijd bijbestellen! Deze kun je zelf gemakkelijk bestellen vanuit de persoonlijke digitale fotogalerij. De toegang tot deze galerij ontvang je binnen enkele werkdagen na de fotoshoot.


Nadat je de foto's hebt besteld, ga ik deze bewerken. Zodra de foto's klaar zijn krijg je bericht dat je deze kunt downloaden of dat de foto's worden verwerkt door de drukkerij!Deze mensen gingen je voor:

Richard & Manon


Super gezellig shoot gehad, veel gelachen. De shoot liep grotendeels vanzelf met een aantal leuke aanwijzingen en ideeën vanuit Dewi.

Enig nadeel is dat het kiezen tussen alle leuke foto's achteraf toch best lastig is!

Lobke & het gezin


Wat een geweldige fotograaf! Het is ongelofelijk knap hoe Dewi gevoel, emotie en echtheid weet te vangen in een plaatje. We zijn heel blij met de prachtige foto’s.

Familie van Beek


Super fijne en goede fotograaf! Tijdens de fotoshoot is het gezellig en leuk, de fotograaf is vrolijk en maakt ontzettend mooie foto's! De communicatie voor en na de fotoshoot is ook heel fijn, duidelijke uitleg en snelle reacties!

Familie van Vliegen


Dewi heeft bij ons thuis een gezinsshoot gedaan. Ze is professioneel en zorgt voor een fijne, ontspannen sfeer. De foto's zijn prachtig geworden en zijn inmiddels al gedrukt op aluminium met een top kwaliteit!


Zin in een fotoshoot?

Bekijk dan welke shoot het beste bij jullie past!

Bekijk aanbod

Volg je mij al op Instagram?