Fotostudio Dewi van Dreven Creations Fotostudio Dewi van Dreven Creations

Boek een shoot!

Heb je iets te vieren, wil je een mooie foto voor op social media of heb je gewoon zin in een fotoshoot? Het kan allemaal!
Bij ons in de fotostudio in Veenendaal ben je van harte welkom voor een fotoshoot. Afhankelijk van je wensen is dit al mogelijk vanaf €55! Bekijk hier de verschillende fotoshoots die wij aanbieden.
Je kunt bij ons terecht voor o.a. gezinsfotografie, kinderfotografie, loveshoots, zwangerschapsshoots en zakelijke fotografie. Fotoshoots op locatie zijn ook mogelijk! Kom een keer langs om te kijken of maak gelijk een afspraak voor een shoot!

Wees lekker jezelf!

Onze passie ligt bij het maken van foto’s waarop je persoonlijkheid goed naar voor komt, foto’s waarop je jezelf ook echt herkent. Geposeerde foto’s zijn mooi, maar een foto met daarop een échte lach is nog mooier. De ontspannen sfeer in de studio zorgt ervoor dat uiteindelijk iedereen leuk en ontspannen op de foto komt te staan!
Kijk hier voor een aantal voorbeelden van verschillende fotoshoots.
Heb je specifieke wensen? Wij horen ze graag van je! Samen komen we dan tot een mooi eindresultaat.

Iets moois aan de muur!

Wij bieden verschillende mogelijkheden om je foto’s op af te drukken.
Denk hierbij aan een afdruk op metaal, een vakprint op fotopapier, een album, een fotoblok van bamboo en nog veel meer verschillende soorten materialen voor aan de muur of om neer te zetten. Je kunt foto’s natuurlijk ook digitaal bij ons afnemen, de keuze is helemaal aan jou!
Wij hebben verschillende voorbeelden in de fotostudio dus kom gezellig een keer langs om deze te komen bekijken!

error: Copyright Fotostudio Dewi van Dreven Creations