Hi, ik ben Dewi!


Mijn volledige naam is Dewi van Dreven. Ik ben geboren aan het begin van de jaren 90 en ondertussen gelukkig getrouwd en mama van mijn heerlijke kindjes.


Sinds 2010 ben ik actief aan het fotograferen. Ik leg graag mensen vast zoals ze zijn: spontaan en puur! Dit zorgt naar mijn mening vaak voor de mooiste, leukste en gekste foto's. Wanneer ik je foto’s mee kan geven waarop je jezelf, je kinderen of je gezin in dat moment écht herkend, dan heb ik mijn werk goed gedaan!


Ik ben momenteel werkzaam vanuit mijn woonplaats Rhenen en rijd het hele land door voor fotoshoots en reportages. Tot half 2021 vond je mij in mijn toenmalige fotostudio aan de Brouwersgracht in Veenendaal. Hier heb ik een aantal jaar met veel liefde gefotografeerd en mijzelf verder ontplooit als fotograaf. Ik ontdekte in deze tijd dat ik het allerliefste zwangere vrouwen, pasgeboren baby’s en jonge gezinnen fotografeer. Natuurlijk fotografeer ik ook nog steeds met veel plezier koppels en bruiloften. Wie of wat ik ook fotografeer, ik leg het graag met liefde en aandacht vast.


Naast fotograferen ben ik ook graag bezig met illustreren en vormgeven! Halverwege 2023 startte ik daarom ook met Dewi's Creations en haal ik nog meer plezier uit mijn werk!


Om het ijs vast te breken, hier een aantal weetjes over mij!


 • Ik heb Fine Art en Fotografie gestudeerd.
 • Ik heb in 2017 voor het eerst de titel mama gekregen.
 • Ik ben fan van films en series kijken.
 • Je maakt mij heel blij met engelstalige novels.
 • Ik ben dol op zout & peper chips, donuts en cupcakes.
 • Ik ben vegetariër.
 • Ik luister graag en vaak naar muziek van Hans Zimmer, Elevation Worship en de Top 40.
 • Mijn lievelingskleur is blauw.
 • Ik heb een zwak voor 'blind bags'.
 • Ik ben linkshandig.
 • Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op en leer mij nog beter kennen!"Wie of wat ik ook fotografeer, ik leg het graag met liefde en aandacht vast."


Wat mijn klanten zeggen

fotograaf rhenen

Familie de Groot


"Wij hebben onze newborn shoot met Dewi ontzettend fijn ervaren! Dewi is professioneel, meedenkend en zorgt voor een vrije sfeer. Dit heeft ontzettend mooie en spontane foto's opgeleverd. Wij raden haar dan ook echt aan!"

trouwfotograaf rhenen

Sarah & Joey


"Ik kan iedereen Dewi aanraden. Vanaf het moment van kennismaken laat Dewi je al zo op je gemak voelen. Tijdens onze trouwdag was ze ook super professioneel, ontzettend aardig, grappig, altijd een grote glimlach, en is iemand met veel passie en enthousiasme voor het vak. Het resultaat: een overweldigend mooie trouwreportage!"


fotoshoot gezin rhenen

Familie van Vuuren


"Een hele fijne fotoshoot gehad met een prachtig resultaat.

Dewi is een lieve en rustige fotograaf. Die zich, om de mooiste foto's te maken, in elke positie wringt.

Wij voelde ons op ons gemak gesteld en hierdoor zijn er hele mooie foto's gemaakt."


zwangerschap fotografie rhenen

D. van Dijk


Ontzettend mooie foto’s! Iedereen roept erover! Dewi is een hele creatieve, geduldige, originele en vakkundige fotograaf. Ze denk mee en zorgt dat je kostbaarste herinneringen enorm mooi vertaald worden in schitterende foto’s.

Ze heeft ook al diverse hele bijzondere momenten van ons leven mogen vastleggen en er gaan er nog vele volgen! Dewi’s foto’s zijn gewoon een MUST om in huis te hebben!


Volg je mij al op Instagram?

Dewi van Dreven Creations | Jouw fotograaf in Rhenen! | Werkzaam in o.a. Rhenen, Veenendaal, Wageningen, Ede en rijdt met liefde het hele land door.