Ja, jullie gaan trouwen!

Wat leuk, gefeliciteerd! Deze speciale dag willen jullie natuurlijk zo mooi mogelijk laten vastleggen. Hierbij kan ik jullie helpen!

Zijn we een match?


Het kiezen van een trouwfotograaf is niet niks. Deze persoon gaat namelijk jullie grote dag vastleggen, foto's maken waar jullie de rest van jullie leven naar zullen blijven kijken. Daarom vind ik het heel belangrijk om elkaar eerst eens wat beter te leren kennen! Dit begint tijdens een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan bij jullie thuis plaatsvinden, online of op een andere plaats waar jullie je prettig bij voelen. Tijdens dit gesprek leren we elkaar dus wat beter kennen, vertellen jullie alle wensen die jullie hebben en laat ik zien wat ik precies voor jullie kan betekenen. Na dit gesprek mogen jullie de keuze maken of ik pas in het perfecte plaatje van jullie trouwdag!


We houden contact


Zien jullie het na het kennismakingsgesprek helemaal zitten met mij als jullie trouwfotograaf? Dan gaan we de boel inplannen!


In aanloop naar de bruiloft hebben we regelmatig contact over eventuele veranderingen of om nog een aantal zaken te bespreken. Een week voor de bruiloft hebben wij dan ook nog een keer contact om voor de laatste keer de details en de dagindeling door te nemen.

De volgende keer dat wij elkaar daarna zien is op jullie grote dag!


Let's go!


Jullie bruiloft laten vastleggen kan al vanaf € 1095.

Voor deze prijs krijgen jullie:

  • Een gezellig kennismakingsgesprek
  • 4 uur fotografie
  • Reiskosten binnen Nederland
  • Alle foto’s bewerkt en digitaal in hoge resolutie
  • Een sneakpreview binnen 24 uur na de bruiloft
  • Luxe mini album, formaat 15x15, met de highlights van jullie dag (± 25 foto’s)

Willen jullie meer informatie of zijn er vragen? Bel, mail of stuur mij een WhatsAppje!


trouwfotograaf rhenen

Bewegende beelden!


Wist je dat het ook mogelijk is om door mij een korte trouwvideo te laten maken? Op deze manier leg ik jullie dag op nog een extra niveau vast!


Jullie ontvangen dan straks naast de foto's ook een korte trouwvideo op muziek. Samen vormen de foto's en de video de meest tastbare herinnering van jullie prachtige dag!


Deze bruidsparen gingen jullie voor:

Sarah & Joey


"Ik kan iedereen Dewi aanraden. Vanaf het moment van kennismaken laat Dewi je al zo op je gemak voelen. Tijdens onze trouwdag was ze ook super professioneel, ontzettend aardig, grappig, altijd een grote glimlach, en is iemand met veel passie en enthousiasme voor het vak. Het resultaat: een overweldigend mooie trouwreportage!"

Mardeen & Robin


Hele fijne ervaring! 

Dewi weet altijd hoe zij iemand los kan laten komen voor haar camera. Mijn man houdt niet van foto’s maken en staat er vaak zakelijk en wat afstandelijk op, maar zelfs hem kreeg ze los! We kunnen terug kijken naar de foto's en zien hoe leuk en gezellig wij het hadden!

Van de zwangerschap- en newbornshoot tot de verlovings- en trouwreportage, het zijn allemaal hele mooie momenten die wij nu nooit meer kwijt raken. 

Manon & Stephan


Onze bruiloft is alweer een paar maanden geleden, maar met de foto's kunnen we blijven nagenieten. Met Dewi maak je duidelijke afspraken en verwachtingen vooraf, zodat je precies weet waar je qua planning en kosten aan toe bent. En wat voor ons ook erg belangrijk was, ze is heel gezellig om de hele dag om je heen te hebben!

Sam & Kevin


Wij zijn in juni 2022 getrouwd en Dewi was daarbij om prachtige foto’s maar ook een prachtige trouwvideo van onze mooiste dag te maken! Wat zijn wij blij dat Dewi dit voor ons wilde doen, een herinnering op beeld om altijd terug te kunnen kijken! Het was voor Dewi de eerste keer dat zij een bruiloft ging filmen en onze complimenten voor haar werk! Wat een geweldige video en natuurlijk foto’s zijn het geworden. Alles wat wij in gedachten hadden is op beeld terug te zien. Dewi heeft voor ons de dag nog een stukje mooier gemaakt door deze prachtige herinnering!


Plan een kennismakingsgesprek in!


Dus, zijn jullie opzoek naar een trouwfotograaf en wil je mij graag eerst iets beter leren kennen? Neem dan contact met mij op voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Graag tot snel!


Volg je mij al op Instagram?