Illustratie op Maat

Precies wat jij wilt!


Heb jij het hele internet al afgezocht naar dat die ene kaart die past bij jullie wensen? Wil je graag een persoonlijk ontwerp voor de wanddecoratie van de kinderkamer? Of wil jij een uniek en persoonlijke cadeau geven? Kies dan voor een illustratie op maat!


Met veel liefde en plezier illustreer ik voor jouw (gezins)portretten, dé kerstkaart, posters, kaartjes en zakelijke illustraties!

Zo weet je zeker dat het helemaal aansluit bij jouw wensen!


Wat kan ik voor je (be)tekenen?


Prijskaartjes

Portretten

Een illustratie van jouw gezin, vrienden of collega's! Huisdieren kunnen ook toegevoegd worden! Je ontvang een digitaal bestand, zelf af te drukken op A4 formaat.

2 personen | € 55
2-4 personen | € 65
4-6 personen | € 75
6+ personen | Vanaf € 85


vanaf € 55

Illustratie afdrukken

Wil je die illustratie niet alleen digitaal maar ook fysiek ontvangen?
Dat kan!

Oud Hollands papier
Stevig papier met zichtbare lijnstructuur
Formaten: 10x15 (A6), 15x20 (A5) en 20x30 (A4)

Posters
Verschillende materialen en formaten mogelijk.


Vanaf € 5,-

Zakelijke illustraties

Opzoek naar illustraties die jij kan inzetten voor je bedrijf? Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bekijken!


op aanvraag

Kerstkaarten

Ieder jaar kun je bij mij terecht voor een speciale kerstkaarten actie! Ik neem een beperkt aantal aanvragen hiervoor aan. Volg mij op Instagram om als eerste op de hoogte te zijn!
Volg hiervoor @dewiscreations


Volg mij op Instagram

Custom Design

Heb jij een super gaaf idee, maar valt dit niet onder één van bovenstaand categorieën? Neem dan even contact met mij op! Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bekijken.


op aanvraag

Kaarten Afdrukken

Er zijn verschillende opties voor het afdrukken van kaarten. De kosten zijn afhankelijk van het materiaal, het formaat en het aantal kaarten. Wil je graag meer weten hierover? Neem even contact met mij op en ontvang alle informatie.


op aanvraag

Vragen en/of wensen?

Neem dan even contact met mij op via het onderstaande formulier!