Muurschildering

Persoonlijk ontwerp


Wil je graag iets unieks aan de muur? Iets wat niet van de muur af kan vallen? Iets wat er niet afgepeuterd kan worden door de kids? Iets wat precies past op die ene plek? Kies dan voor een muurschildering!


Heb jij al een kant en klaar idee wat jij op de muur wilt? Top! Weet je het nog niet precies? Ook geen probleem! Jij geeft je wensen aan en ik ga een ontwerp voor je maken! Is het ontwerp akkoord? Dan kom ik op de afgesproken datum bij je langs om het ontwerp te komen schilderen!  Je hebt dan uiteindelijk een super tof en persoonlijk ontwerp op de muur staan!


geef de ruimte een creatieve en persoonlijke boost met een muurschildering!

Prijskaartjes

4 uur

Geschikt voor kleine muurschilderingen of simpele schilderingen met slechts enkele kleuren. Denk hierbij aan teksten, logo's en niet muurvullende ontwerpen.


€ 395,-

8 uur

Geschikt voor grotere muurschilderingen of middelgrote schilderingen met veel details. Dit pakket is ook geschikt voor meerdere kleine schilderingen.


€ 750,-

Meerdaags

Heb je grootste plannen? Wil je meerdere muren of een héle grote muur beschilderd hebben? Neem even contact met mij op en dan bespreken we samen de mogelijkheden!


Op aanvraag


Veel gestelde vragen

Is iedere muur geschikt voor een schildering?

Niet iedere muur is geschikt, maar de meeste muren wel! Mijn enige harde eis is: de ondergrond moet egaal zijn. Muren met glasvezelbehang tellen ook als egale ondergrond.

Hoe weet ik welk pakket ik nodig heb?

Heb je geen idee welk pakket het beste past bij jullie gewenste muurschildering? Geen probleem! Ik maak aan de hand van jullie wensen een inschatting welk pakket het beste bij jullie past!

Ik weet nog niet precies wat ik als schildering wil, kan jij daarbij helpen?

Ja zeker! Je mag mij een kant en klaar ontwerp aanleveren, maar we kunnen ook samen een ontwerp maken! Jij geeft je wensen aan en ik ga aan de slag met een ontwerp. Zodra het ontwerp akkoord is, kom ik op de afgesproken datum langs om deze op de muur te schilderen!

Zijn er nog extra kosten?

De genoemde prijs zijn inclusief het materiaal en mijn tijd. Het enige wat er nog bij komt zijn reiskosten. Ik reken hiervoor € 0,25 per gereden kilometer vanaf Rhenen, postcode 3911ZM.

Vragen en/of boeken?

Neem even contact met mij op via het onderstaande formulier!